Centrum/Jakobsberg, Västerås

Åsgatan 4H

Såld
  • 3 rum
  • 91 kvm
  • Bostadsrätt

Uteplats om ca 45 kvm - solid förening med låg belåning!

Här har du chansen att förvärva denna exceptionella trea om 91 m² med en imponerande uteplats på hela 45 kvm. Denna välplanerade och välunderhållna bostad präglas av en modern och öppen planlösning mellan köket och vardagsrum. Dessutom finns ett rymligt helkaklat badrum med både dusch och bubbelbadkar. Dessutom finns det bra förvaringsmöjligheter i de många skjutdörrsgarderober.

Bostaden är mycket ljus tack vare många fönster och ligger i ett privat och fridfullt område. Det finns också möjlighet att hyra en parkeringsplats. Bostadsföreningen är välskött och ekonomiskt stabil, vilket resulterar i en låg månadsavgift. Extremt låg belåning om ca 926 kr/kvm(!).

Läget är utmärkt med närhet till rekreation på Djäkneberget, nära Oxbacken centrum och bekvämt gångavstånd till stadskärnan och tågstationen. Detta är en sällsynt möjlighet att äga en unik och välbelägen bostad på Djäkneberget. Här bor du bekvämt och stilfullt med generösa ytor och hög standard. Missa inte chansen att boka din visning idag!

Mer om mäklarna