Centrum / Herrgärdet, Västerås

Herrgärdsgatan 10B

  • 3 rum
  • 89 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 795 000 kr
Månadsavgift: 4 930 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Sekelskiftestrea med tre kakelugnar i eftertraktade Brf Gården!

-Sekelskiftesdröm!
-Tre kakelugnar
-Genomgående slipat och behandlat furugolv
-Insynsskyddad i fritt läge
-Eftertraktad adress och Brf.

Söker du en sekelskiftesdröm som sällan är till salu? Sluta leta!
I hjärtat av Västerås, precis intill den mysiga Rudbecksparken och belägen på en lugn återvändsgata, välkomnar denna imponerande sekelskifteslägenhet dig till eftertraktade Brf Gården.

Med sina generösa 89 kvadratmeter sprider den en bedårande charm, där bevarade originaldetaljer som tre kakelugnar (en i bruk), höga socklar, speglade trädörrar och furugolv i sin karaktäristiska skönhet står i fokus. Detta är ett boende för den som ställer höga krav, här möts du av en välplanerad och luftig layout med tre rum och kök.

Den magnifika sällskapsdelen sträcker sig ut i två rum i fil och med stora fönster som öppnar upp mot parkens grönska, medan det nyligen renoverade köket bjuder på exklusiva materialval och en mysig matplats intill spröjsade fönster. Sovrummet välkomnar dig med lugn och avskildhet, vänd mot den grönskande innergården där även balkongen lockar till stunder av avkoppling. I sovrummet återfinns även två praktiska garderober och en walk-in-closet som kompletterar utrymmet på ett smart sätt. Badrummet fångar blicken med sin eleganta svarta natursten och väggar av vitt kakel, komplett med en rymlig duschhörna och en stilfull kommod med marmorskiva

Med en takhöjd på 3 meter och en luftig atmosfär är detta ett hem med rymd och även utan insyn, där varje fönster erbjuder fri utsikt över omgivande grönska.

En bostad som harmonierar med livskvalitet och stil, redo att välkomna sina nya ägare till ett liv i elegans och komfort. Brf Gården är en mycket välskött förening med en ljuvlig inhäng innergård med flertalet grillplatser och väldigt god ekonomi (enbart ca 2.900 kr/kvm i belåningsgrad).
Låga avgifter där värme, vatten, kabel-tv och bredband inkluderas.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Bokad visning - Anmälan sker via hemsidan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrum / Herrgärdet, Västerås

Herrgärdsgatan 10B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.