Centralt, Västerås

Smedjegatan 6

REDO™
  • 1 rum
  • 40 kvm
  • Bostadsrätt

Perfekta ettan - Mitt i city!

Välkommen till Smedjegatan 6 och denna fantastiska etta som erbjuder ett bekvämt och stilfullt boende mitt i hjärtat av Västerås.
Denna rymliga lägenhet har ett fullstort kök och ett stort rum som enkelt rymmer både vardagsrumsmöbler och säng, vilket skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Med sin genomgående höga standard är det bara att flytta in och börja njuta!

Bostaden har en smart planerad layout som gör att du kan röra dig smidigt genom hela lägenheten, och det finns gott om plats för allt du behöver. Den stora innergården utanför erbjuder en härlig utemiljö där du kan koppla av, grilla och umgås med vänner och familj.

Här bor du i en lugn lägenhet men i ett livfullt område med närhet till allt som Västerås city har att erbjuda. Utanför dörren finner du ett brett utbud av restauranger, butiker och andra bekvämligheter. Med närhet till Mälardalens Universitet och Västerås centralstation har du även utmärkta pendlingsmöjligheter, och busshållplatsen ligger praktiskt taget precis utanför lägenheten.

Denna bostad är perfekt för dig som vill ha ett bekvämt och centralt boende med allt inom räckhåll. Missa inte chansen att förvärva denna pärla!

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Centralt, Västerås

Smedjegatan 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.