CENTRALT, Västerås

Biskopsgatan 10A

Såld
  • 4 rum
  • 77,5 kvm
  • Bostadsrätt

Fyrarummare på Biskopsgatan i gott skick!

Välkommen till denna fina lägenhet på Biskopsgatan 10A - en fantastisk och välplanerad fyra på 77 kvadratmeter precis nedanför Djäkneberget.
Huset är ritat av tidigare stadsarkitekt Erik Hahr och lägenheten har många originaldetaljer kvar.

Denna pärla är belägen högst upp på hörnet av huset vilket erbjuder en härlig utsikt men ingen insyn.

I hjärtat av staden finner du denna fridfulla lägenhet som är en fröjd för både stadsmänniskan och naturälskaren. Här kan du njuta av stadens livliga kultur, restauranger och nöjen samtidigt som du kan söka ro på Djäkneberget, längs med Svartån och i dess natursköna omgivningar.

Köket är rymligt och i väldigt gott skick och ger gott om plats för familjen att umgås. Du hittar även tre rogivande sovrum, ett vardagsrum med öppen spis och bevarade detaljer såsom vackra trägolv och högre än normalt i tak. Badrummet är utrustat med det du behöver för bekvämligheten, inklusive tvättmaskin.

Stig ut på den soliga balkongen i sydvästläge med vacker utsikt mot Djäkneberget. På baksidan av huset finns en egen trädgård omfamnad av grönska, perfekt för grillkvällar och umgänge med vänner och familj.

Det finns tillgänglig och mycket prisvärd parkering med möjlighet till laddplats för elbil om så önskas. Med bekvämt gångavstånd till matbutiker blir vardagsinköpen enkla och trevliga, medan närheten till kollektivtrafik ger dig friheten att utforska staden utan krångel.
Lägenheten har låg avgift och bostadsrättföreningen har en mycket stabil ekonomi.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna