CENTRALT, VÄSTERÅS

Engelbrektsplan 3

Såld
  • 3 rum
  • 108 kvm
  • Bostadsrätt

Nu har du chansen att bli ägare till en sekelskiftesdröm!

Varmt välkommen till denna exklusiva sekelskiftesdröm med ett oöverträffat läge på eftertraktade Engelbrektsplan 3, belägen på första våningen - en optimal detalj då huset saknar hiss. Kliv in i denna magnifika bostad från sekelskiftet som bland annat erbjuder 2 fungerande kakelugnar, slående takhöjd, fiskbensparkett och en fantastisk balkong mot innergården som ger dig ett insynsskyddat läge.

Fastighetens charm från sent 1800-tal är varsamt bevarad, med vackra speglade trädörrar, höga golvsocklar, spröjsade fönster, genomgående fiskbensparkett förutom i sovrummet där du går på en mjuk och härlig heltäckningsmatta. Du har två inbjudande sovrum, ett vardagsrum som andas rymd med sina sociala ytor med plats för familj och vänner samt ett modernt fullutrustat kök. En betydande fördel är att bostaden är utrustad med både ett rymligt badrum och en separat wc. Badrummet är komplett med alla bekvämligheter och förberett för tvättmaskin medan den extra wc:n höjer boendestandarden och skapar en smidigare vardag. Perfekt för att möta olika behov och underlätta morgonrusningen eller kvällsrutinen. För dem som värdesätter sommaren så finns en underbar balkong som ligger skyddad mot insyn på innergården, möjligheten att inreda med mindre loungemöbler skapar en perfekt plats att koppla av och njuta. Fastigheten har genomgått en omfattande renovering som inkluderar nya stammar och uppgradering av elledningarna.

Njut av det bekväma läget med promenadavstånd till stadens butiker, restauranger, centralstationen och grönområden runt Djäkneberget. Det här är inte bara ett hem, det är en livsstil. Välkommen hem till det ultimata boendet!

Mer om mäklarna