Blåsbo, VÄSTERÅS

Arosvägen 18

Såld
  • 2 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt

Markläge med privat ingång - Totalrenoverad tvåa med altan!

Markläge med privat ingång - Totalrenoverad tvåa med drömlik altan!

Välkomna till denna stilrent renoverade och perfekt planerade tvåa på markplan som kommer att bli ditt ultimata drömboende och där ingenting har lämnats åt slumpen. Denna lägenhet erbjuder en privat ingång och en stor altan som är perfekt för underbara grillkvällar och avkoppling i gott sällskap.

När du kliver in i lägenheten möts du av ett fylligt ljusflöde som genomsyrar den öppna planlösningen. Här har varje detalj noga övervägts och ingen aspekt har lämnats åt slumpen. Det stilrena och välutrustade köket ger dig gott om förvaringsmöjligheter samt tillräckligt med yta för att kunna vara fler vid matlagningen. De ljusa fönstren ovanför arbetsbänken ger dig en inspirerande utsikt samtidigt som de släpper in det naturliga ljuset. Badrummet är även det stilrent renoverat med helkaklad yta och väldigt rymligt. Sovrummet rymmer en bekväm dubbelsäng för god nattsömn.

Detta drömboende är attraktivt beläget i det populära området Blåsbo. Föreningen är välskött med en solid ekonomi, vilket ger dig en känsla av trygghet och stabilitet. Tidigare genomförda stora renoveringar innebär att du kan slappna av och njuta av ett bekymmersfritt boende. För att göra din vardag ännu smidigare erbjuds också ett generöst källarförråd för extra förvaringsutrymme. Här har du gångavstånd till både stadens puls och Högskolan, vilket ger dig närhet till allt du behöver. Du kan enkelt utforska grönområden, ta en promenad till närliggande livsmedelsbutiker och njuta av enkla och smidiga kommunikationer inom bekvämt gångavstånd.

Missa inte chansen att få bo i detta fantastiska hem med privat markaltan och alla bekvämligheter du behöver, välkommen hem!

Mer om mäklarna