Bjurhovda, Västerås

Benvägen 15

Såld
  • 2 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig och välplanerad tvåa på Bjurhovda!

Välkommen till denna tvårummare i hjärtat av Bjurhovda! En rymlig och optimalt planerad lägenhet med stor balkong.

Välkommen in i denna perfekt planerade lägenhet med plats åt alla du tycker om. Här har du chansen att sätta din egen prägel på ditt boende!

Det första som möter oss i denna lägenhet är en stor och praktisk hall med bra förvaring och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett stort och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och plats för garderob. Köket är praktiskt och socialt med generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Det rymliga och öppna vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus, stora fönster och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett, handfat, dusch och tvättmaskin.

I den här tvåan finns en stor och ljus loggia som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar i loungegruppen med både familj och vänner eller varför inte använda det som ett extra sovrum. Loggian nås från vardagsrummet och erbjuder laminatgolv och ljusa väggar.

Området runt Benvägen 15 är familjevänligt med stor tillgång till natur, lekparker, bra kommunikationer, förskola och skola. Föreningen Anund är en stabil förening som erbjuder tvättstuga och cykelrum.

Mer om mäklarna