Bjurhova, Västerås

Benvägen 17

Såld
  • 3 rum
  • 74 kvm
  • Bostadsrätt

Hemtrevlig trerummare med inglasad balkong och hiss!

Välkommen till denna moderna 3-rummare där varje detalj är utformat för att skapa ett hemtrevligt utrymme med optimal användning av varje kvadratmeter. Lägenheten öppnar upp med en välkomnande hall och direkt till vänster möts du av det vita köket med fin mosaik ovan bänkskivan. Här finns utmärkta förvaringsmöjligheter, diskmaskin och tillräckligt med plats för matbord och stolar.

Det generösa vardagsrummet är en ljus och inbjudande plats, perfekt för avkoppling och umgänge. Två sovrum erbjuder gott om plats för säng och förvaring, med möjligheten att anpassa det ena till barnrum, kontor eller gästrum. Badrummet är rymligt och utrustat med toalett, dusch, kommod med handfat samt tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovanför.

Omgivningen runt Benvägen 17 är lugn med närhet till skogspartier, gräsytor, lekparker, förskola och skola. En kort promenad bort finns matbutik och busshållplats och fotbollsplanerna på Branthovda samt Hälla handelsområde endast fem minuters bilfärd bort.

Bostadsrättsföreningen Anund är en trygg förening som erbjuder grönskande grönområden, tvättstuga, lekplats, soprum och cykelrum.

Mer om mäklarna