Bäckby, Västerås

Smältverksgatan 10

Såld
  • 3 rum
  • 76,5 kvm
  • Bostadsrätt

Trerummare med inglasad balkong!

Välkommen till denna trerummare belägen på våning 2 av 2 på Smältverksgatan 10.
Med en yta på 76,5 kvm erbjuder denna bostad en bekväm livsstil. Genomtänkt planerad och väl underhållen, erbjuder den alla bekvämligheter för en modern familj eller par.

Två stora och rogivande sovrum med generösa förvaringsmöjligheter skapar en avkopplande atmosfär.
Det luftiga vardagsrummet ger gott om utrymme för vardaglig avkoppling och umgänge. Härifrån når du även lägenhetens inglasade balkong, vilket erbjuder en oemotståndlig plats att njuta av vidsträckt utsikt året runt, från tidig vår till sen höst.

Köket imponerar med sin storlek och har en separat matplats, perfekt för gemensamma måltider och sociala tillställningar.
Utrustat med de flesta bekvämligheter gör det till en fröjd att laga och njuta av måltider här.

Badrummet, som renoverades för bara några år sedan, är fräscht. Utrustat med dusch, kommod med tillhörande ho, wc och tvättmaskin, erbjuder det allt du behöver för en bekväm vardag.

Möjligheten att sätta din egen prägel finns också, vilket gör det till en flexibel plats att kalla hem.

Med nyligen genomfört stambyte på fastigheten finns det inga stora underhållsbehov att oroa sig för på väldigt många år.
Föreningen är stabil och i månadsavgiften ingår både värme och vatten. Dessutom har föreningen ett tecknat avtal för Kabel TV/Bredband, vilket ger extra bekvämlighet och uppkoppling.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna