Västerås

Vintervägen 73

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig trea med insynsskyddad innergård - Perfekt för familjen!

Välkommen till denna pärla på markplan med en insynsskyddad innergård

Välkommen till denna pärla på markplan med en insynsskyddad innergård där du kan koppla av och umgås med familj och vänner. Stig in i denna fantastiska lägenhet som sträcker sig över generösa 80 kvadratmeter och som har den bästa planlösningen i området. Redan från första steget in i denna bostad slås du av den separata hallen, vilket ger en privat och välkomnande entré till ditt nya hem. Bostaden bjuder för övrigt på härligt ljusinsläpp och trivsamma utrymmen.

Med två rymliga och välkomnande sovrum är detta det perfekta boendet för familjen och när du kliver in i vardagsrummet möts du av en luftig atmosfär. Här har du gott om plats för både en mysig soffgrupp där du kan koppla av och njuta av kvällarna, och en praktisk skrivbordshörna där du kan arbeta eller studera i lugn och ro. Genom fönstren i vardagsrummet kan du njuta av en behaglig utsikt mot din egna innergård, vilket ger en känsla av lugn och avskildhet. Köket är i fräscht originalskick och erbjuder en perfekt möjlighet att skapa ditt alldeles egna drömkök. Utforska din kreativitet och skräddarsy köket efter dina personliga preferenser och behov. Badrummet erbjuder avkoppling med sitt bekväma badkar och en praktisk tvättmaskin. Väggarna är smakfullt kaklade och ger en fräsch atmosfär till rummet. Denna trea erbjuder inte bara generösa utrymmen, utan också ett stort förråd med ingång både utifrån och inifrån bostaden som ger dig möjlighet att organisera och förvara dina ägodelar på ett praktiskt sätt. Använd det som en klädkammare för att skapa ordning i garderoben, eller omvandla det till ett spelrum eller kontor där du kan utforska dina intressen och få arbetsuppgifterna gjorda i lugn och ro.

Förutom de inre utrymmena har du förmånen att njuta av en privat utomhusoas på den egna innergården. Här kan du koppla av och umgås med familj och vänner under soliga sommardagar och varma kvällar med plats för både loungegrupp och matgrupp. På framsidan av lägenheten kan du placera en bekväm soffgrupp eller matgrupp, skyddad från insyn av en häck, och skapa en harmonisk utomhusmiljö där du kan koppla av och njuta av din omgivning.

Denna bostad är belägen i den familjära stadsdelen Hökåsen, som erbjuder en trygg och lugn livsstil. Här finns närhet till grönområden och vackra badplatser, perfekt för avkopplande promenader och friluftsliv. Du har också enkel tillgång till stadens centrum samt närliggande shoppingcenter via bussförbindelser eller bil. Ta chansen att uppleva denna enastående bostad med egna ögon. Välkommen att besöka oss på visningen och upptäck allt detta fantastiska boende har att erbjuda!

Mer om mäklarna