Västerås

Stentorpsgatan 17B

Såld
  • 1 rum
  • 41,5 kvm
  • Bostadsrätt

Smart planerad och öppen enrummare med trevligt och lugnt läge

Varmt välkommen till en perfekt planerad lägenhet om ett rum och kök. Här bor du trevligt och lugnt i omtyckta, trygga och trivsamma Malmaberg.

Välkommen till denna öppna och charmiga etta som tack vare mycket tid och omsorg i uppförandet är optimalt planerad.

Det första man möts av i denna bostad är en praktisk och funktionell hall med en stor inbyggd skjutdörrsgarderob där du får plats med all förvaring du önskar. Det stora, praktiska och fräscha köket bjuder på bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Öppet, lättmöblerat och rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, fin utsikt mot skogen och plats för soffa av större modell och matgrupp. Från vardagsrummet når du lägenhetens sovalkov där du får plats med en större säng. Till lägenheten ingår även 2 st förråd för möjligheten av förvaring. Trots att det är en 1 rok får du plats med precis det du önskar och lite till tack vare planlösningen och den generösa storleken. Här behöver du inte tumma på någonting!

Stentorparen är en lågt belånad förening med låga avgifter och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller övernattningslägenhet, tvättstuga, hobbyrum, cykelrum och soprum.

Ett stenkast från lägenheten når du områdets matbutiker, pizzerior och kommunikationer. Har du bil så når du E18 på bara några minuter och en kort cykeltur bort hittar du både Finnslätten och Mälardalens universitet.

Mer om mäklarna