Masmo, Vårby

Varvsvägen 11

Såld
  • 1,5 rum
  • 35 kvm
  • Bostadsrätt

Nyproducerad och sjönära lägenhet!

**Accepterat pris - ring för visning!**

Varmt välkomna till Varvsvägen 11 och denna kvadratsmarta 1,5 med fina materialval, sovalkov och en rymlig balkong, byggd 2020.

Här bor du på trivsamma 35kvm med moderna ytskikt och tilltalande planlösning.
Lägenheten präglas av öppna ytor mellan kök och vardagsrum, fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde, ett stilrent badrum med tvättmaskin samt ett rymligt vardagsrum, sovalkov med plats för större säng som man kan avgränsa och göra om till en minitvåa. Dessutom är bostaden berikad med en underbar balkong i fördelaktigt läge med utsikt över Mälaren. I anslutning till balkongen finns även ett förrådsutrymme att tillgå.

Lägenheten och Brf Solhagaparken 4 är belägen på en attraktiv adress med ett stenkast ifrån kommunikationer, restauranger, matbutiker samt grönområden, med närhet till Södertörns Högskola och Vårby C samt Kungens Kurva med dess utbud av butiker och nöje.
Föreningen är en äkta förening med totalt 86st lägenheter, 25st parkeringsplatser samt en gemensam innergård med plats för lek, umgänge och grönska.

Här bor du gott i en förening med låg avgift och helt utan renoveringsbehov.

Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information!

Mer om mäklarna