Öster, Varberg

Magasinsgatan 61B

Såld
  • 2 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Exklusiv tvårummare nära centrum

Välkommen till denna exklusiva tvårummare som ligger centralt nära Varberg. Lägenheten har en fin planlösning med mycket ljusinsläpp och är belägen med närhet till matbutiker, skolor och det är cykelavstånd till havet och gallerian mitt i stan. Parkeringsplats ingår. Varmt välkommen på visning!

Välkommen till denna exklusiva tvårummare öster om centrum i Varberg. Lägenheten är belägen på andra våningen har en bra planlösning med mycket ljusinsläpp. Här erbjuds ett fräscht helkalkat badrum med spotlights och högtalare i taket, ett fint ljust sovrum med tillgång till två walk-in-closets och ett modernt kök från Ikea renoverat 2012. Utmärkande för denna lägenheten är de vackra stuckaturdetaljerna och de fina materialvalen. Ljust och fint vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge med sol större delen av dagen.

På baksidan av huset av huset finns en härlig gemensam uteplats. Här finns även två cykelförråd samt parkeringsplatser tillhörande husets lägenheter, dessa är även försedda med privat laddstation för elbil och motorvärmare.
I källaren finns ett förråd samt en fint renoverad tvättstuga. Denna lägenheten ligger nära centrum med närmsta matbutiken tvärs över gatan. I området så finns det även närhet till skolor, busshållplats och cykelavstånd till sjukhus, galleria och havet.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna