Centrum, Varberg

Peder Skrivares väg 2

Såld
  • 3 rum
  • 112 kvm
  • Bostadsrätt

Unik lägenhet med hög standard!

Välkommen till den unika lägenhet på Peder skrivares väg 2! Den är belägen med närhet till både hav och centrum och har en enastående altan i västerläge. Här erbjuds en hög standard på alla 112 kvadratmeter som fördelas på 3 rum och kök, med möjlighet att göra ytterligare ett sovrum.

Varmt välkommen till den unika lägenheten byggd 2016 på Peder Skrivares väg 2! Den är belägen med närhet till både hav, natur och centrum. Här erbjuds en känsla av lyx med hög standard på alla 112 kvadratmeter som idag fördelas på 3 rum och kök. Denna bostad en halv trappa upp på första våning bjuder bland annat på fönster i tre väderstreck, en stor och rymlig altan om ca 25 kvm i västerläge, två helkaklade badrum, hög materiell standard och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med vackert ljusinsläpp och med gott om plats för både möblemang och förvaring. Möjlighet finns även att göra ytterligare ett sovrum i del av nuvarande vardagsrum då bostaden ursprungligen var planerad som en fyrarummare.

Bostaden är belägen i ett av Varbergs mest attraktiva områden där du har närhet till strandpromenaden, badmöjligheter, restauranger, butiker samt bra kommunikationer.

Detta är en kommande försäljning men du är välkommen att anmäla ditt intresse redan nu! Välkommen hem!

Mer om mäklarna