Ulleråker, Uppsala

Gustaf Kjellbergs väg 11

Såld
  • 4 rum
  • 134 kvm
  • Bostadsrätt

Stor 4:a med möjlighet till ytterligare rum i populära och naturnära Ulleråker

Nu ges möjlighet att förvärva en av de större lägenheterna på Gustaf Kjellbergs väg i naturnära Ulleråker. Bostaden är ursprungligen en 5:a men har av nuvarande ägare disponerats som en 4:a, vilket enkelt kan återställas om man återuppför en vägg (se alternativ planlösning). Lägenheten har med sina generösa 134 kvm stora sociala ytor, två badrum och en balkong i bästa solläge mot innergården. Som boende i omtyckta Brf Ulleråker park 1 erbjuds bekvämligheter som bland annat hiss från markplan, bastu och parkering som ingår i avgiften.

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning och garderob. Fullt utrusat kök med gott om förvaring, bänkyta samt plats för stort matbord. Vidare finner ni vardagsrummet som tillsammans med köket skapar goda sällskapsytor där vänner och familj kan umgås tillsammans. Vardagsrummet bjuder på härlig rymd och ljusinsläpp från stora fönsterpartier, här finns plats för både matgrupp, soffgrupp och övrig möblering. Möjlighet finns här att dela av och skapa ytterligare ett sovrum enligt ursprunglig planlösning (se alternativ planlösning). Från vardagsrummet kliver du ut till bostadens trevliga balkong med utsikt över parken i solsäkert läge. Rymligt master bedroom med plats för dubbelsäng, garderober och övrigt möblering efter önskemål, här finns även en klädkammare. Lägenhetens andra två sovrum är även de väl tilltagna med fint ljusinsläpp från fönster och passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum efter behov. Ett fräscht badrum utrustat med bl.a. tvättmaskin, torktumlare, stor duschhörna samt ytterligare ett helkaklat badrum utrustat även det med bl. a. dusch. Bostaden erbjuder även mycket goda förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober, ytterligare en klädkammare samt även i ett externt stort förråd i källaren som nås bekvämt via hiss. Här är det bara att flytta in och trivas!

Ulleråker är ett lugnt och gemytligt område lite söder om stadskärnan. Här bor man omgiven av vackra strövområden med stora grönytor bredvid Fyrisåns bästa delar. I närheten finns även Ultuna, BMC, UAS, Glunten, Ångströmslaboratoriet, Friskis & Svettis Ultuna och Rosendal med ICA, pizzeria, sushi mm. Här finns det även gott om lekplatser, flertalet förskolor samt en lågstadieskola och ett Lifvs inom gångavstånd från bostaden. Cykelavstånd till centrala Uppsala och bra förbindelser med buss som går frekvent. I Ulleråker bor du även nära naturen vilket de boende i området uppskattar mycket.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna