Ulleråker, Uppsala

Eva Lagerwalls väg 6

Såld
  • 4 rum
  • 99 kvm
  • Bostadsrätt

Bekvämt boende med närhet till natur!

- Rymliga ytor - Närhet till grönområden - God kommunikation -

Välkommen till denna härliga fyrarumslägenhet, perfekt belägen intill den vackra Lindparken!

Här finner du ett boende med dubbla badrum och goda sociala ytor, samt rymliga rum som flödar av naturligt ljus genom stora fönster.

Lägenheten består av tre sovrum, alla tillräckligt stora för en dubbelsäng och två av dem är utrustade med praktiska skjutdörrsgarderober. Två badrum finns tillgängliga, varav det ena utrustat med en dusch och det andra med ett badkar, tillsammans med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för social samvaro, med stora fönster och tillgång till en balkong. Köket är välutrustat med gott om förvaringsutrymme och plats för matbord. Vidare finns även en stor klädkammare som erbjuder extra förvaring. Dessutom ingår ett vindsförråd.

Som boende på Eva Lagerwalls Väg 6 njuter du av direkt närhet till den vackra Lindparken med grönskande ytor perfekta för picknick och barnlek. Ulleråker är känt för sin lugna och trivsamma atmosfär och erbjuder vackra strövområden längs Fyrisån, Ultuna och andra närliggande platser. Bra kommunikationsmöjligheter inkluderar cykelavstånd till city, utmärkta bussförbindelser och enkel tillgång till E4:ans påfart.

Välkommen till ditt nya hem med en perfekt kombination av komfort, natur och bekvämlighet!

Mer om mäklarna