Tunabackar, UPPSALA

Väpnargatan 17A

Såld
  • 2 rum
  • 54,5 kvm
  • Bostadsrätt

Rymligt tvåa med balkong och stamrenoverat badrum i stabil förening i populära Tunabackar

Välkommen till en rymlig och väldisponerad tvåa i lugna kvarter i Tunabackar. På andra våningsplanet med balkong hittar du denna fina bostad som erbjuder en hall med goda förvaringsmöjligheter, ett väl anpassat sovrum, ett gediget vardagsrum med klassisk stavparkett och fint ljusinsläpp från stort fönsterparti, kök med matplats och ett helkaklat badrum. På balkongen som man når från vardagsrummet njuter du av solen hela dagen. Till bostaden hör dessutom både en matkällare och ett källarförråd. Ett fantastiskt boende på alla sätt och vis!

Bostadsrättsföreningen har stabil ekonomi med gemensamt elavtal för de boende. Föreningen har precis installerat solceller på taken och fönsterbyte, byte till säkerhetsdörrar och stamrenovering är gjord. I föreningen finns hela sex tvättstugor, cykelförråd, pingisrum, snickarverkstad, övernattningsrum, motionsrum mm. På de stora gårdsplanerna finns sittgrupper, lekplatser och grillplatser som de boende kan nyttja.

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg från natursköna Röbo med elljusspår mot Gamla Uppsala-högarna, utegym, naturlekplats samt discgolfbana. Fyrisån med badplats vid Tunakolonin ligger endast ett stenkast från bostaden. Som granne till Fyrishov har man väldigt nära till såväl badhus, gym, bowling, sportarenor, volleybollbanor, Fyrisfjäderns badmintonhallar, vidsträckta gräsmattor och mycket mer. I närheten av bostaden finner du Torbjörns torg som tillhandahåller Ica med postombud, en kiosk samt presentaffärer. I närområdet finns även flertalet restauranger, frisörer, konditori, cykelverkstad, vårdcentral, förskolor samt grundskolor (F-9) samt Tunabergskyrkan med många aktiviter för stora som små. För den bilburne finns förhyrda parkeringsplatser intill huset samt gott om besöksparkeringar i området och man tar sig snabbt och enkelt till såväl E4 som 55an. Här finns två busshållplatser för olika busslinjer inom 200 meter från bostaden och in till city kan man promenera på ca 10 minuter och med cykel tar det endast några minuter. Ett optimalt läge!

Välkommen hem.

Mer om mäklarna