Svartbäcken, Uppsala

Svartbäcksgatan 42B

Såld
  • 1,5 rum
  • 38 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig 1,5:a med sovalkov och stor inglasad balkong med utsikt mot Fyrisån

I exklusiv fastighet saluförs nu äntligen denna välplanerade 1,5:a med en underbar inglasad balkong med utsikt mot fyrisån där man kan njuta under alla årstider. Här möts du av en tidlös design med kvalité och färgval i ljusa toner och stilrent parkettgolv.
Boarean om 38 kvm fördelar sig på en hall med garderober och praktiskt klinkergolv, ett ljust och luftigt vardagsrum som rymmer plats för både soffgrupp och matsalsbord samt en stor sovalkov. I det helkaklade badrummet finns både golvvärme, dusch med glasdörrar och kombinerad tvätt- och torkmaskin. Hela lägenheten är vänd mot föreningens fina innergård vilket ger ett lugnt läge trots att du befinner dig i Uppsalas centralare delar med endast en kort promenad från stadskärnan.

Brf Metropolen erbjuder inte bara en exklusiva lägenheter utan här bor du med faciliteter för att göra livet så enkelt som möjligt för de boende. Föreningen har stabil ekonomi och erbjuder de boende garage i källarplan där du kan ta hissen direkt upp till ditt våningsplan, grönskande innergård med gemensamhetsytor och grillplats. Bostaden har även ett källarförråd för praktisk förvaring.

På Svartbäcksgatan 42B bor du i en mycket populär stadsdel med ett centralt läge där du på några minuter når allt som Uppsala city har att erbjuda. Perfekt för studenten med flera universitetsbyggnader och nationer nära men framför allt shopping, fika, livs, bibliotek, gym, restauranger mm. finner du på shoppinggatan som sträcker ut sig nedanför. Detta är ett svårslaget läge med Fyrisån precis intill där man finner mysiga promenadstråk i grönskande miljö.

Här är det bara att flytta in och njuta!

Välkommen hem.

Mer om mäklarna