Stort och charmigt kök

Svartbäcken, Uppsala

Swedenborgsgatan 30B

Såld
  • 3 rum
  • 63,5 kvm
  • Bostadsrätt

/ UTHYRNINGSDEL MED EGEN INGÅNG / LUFTIG PLANLÖSNING / BALKONG / RENOVERINGS CHANS /

Nu saluförs en optimalt planerad trerumslägenhet i ett fantastiskt läge med närhet till City och stationen - perfekt för pendlare med uthyrningsdel! Bostaden ger dessutom möjlighet till en helt avskild uthyrningsdel med egen ingång, vilket kan bidra till en mycket låg boendekostnad. Bostaden är belägen på våning 2 av 3 och har en social planlösning med kök, inrehalldel och vardagsrum intill varandra och med massor av ljus tack vare flera stora fönster! Fin balkong som nås från vardagsrummet i ett lugnt läge mot innergården. Perfekt bostad för dig som söker det lilla extra med naturområden runt området men även närhet till city. Det finns gott om förvaringsyta i sovrum och i hallen ut mot sovrummen. En bostad helt utöver det vanliga!

Detta är en mycket välskött förening (BRF Gillet nr 9) med 36 lägenheter och väl underhållna byggnader samt god ekonomi. I föreningen finns tvättstuga samt både parkerings- och garageplatser (kö tillämpas). Bra förvaring i ett källarförråd. I Svartbäcken bor du bekvämt med perfekt avstånd åt alla riktningar. Grannhuset har ett mysigt konditori perfekt för fika, Fyrishov med äventyrsbad och gym finner du över gatan och en kort promenad bort finns Torbjörnstorg med ICA, restaurang, apotek, blomsteraffär, postombud mm. Stadskärnan med all tänkbar service når du på bara några minuter. Universitet och nation når du per en kort cykel/promenad, såväl som resecentrum. Pendlarläget är helt optimalt tack vare av- och påfart till E4'an för dig som pendlar via bil. En bostad att uppleva på plats helt enkelt!

För ytterligare information, kontakta ansvarig mäklare!
(OBS! dessa typer av bostäder kan snabbt bli sålda dvs även innan öppna visningen. Om du finner intresse så rekommenderar jag dig att kontakta mäklaren)

Mer om mäklarna