Stenhagen, Uppsala

Stenrösvägen 113

Såld
  • 5 rum
  • 123,5 kvm
  • Bostadsrätt

Rymligt parhus i familjära omgivningar

Välkomna till ett charmigt parhus med hela fyra sovrum på Stenrösvägen 113 med stor uteplats och naturen som närmsta granne på husets baksida. Här bor ni i trivsamma och barnvänliga kvarter med krypavstånd till närmsta lekplats. Årets varma dagar har man den härliga uteplatsen där ni kan bjuda in till härliga grillkvällar och låta barnen leka fritt på tomten.

Här har ni lyxen att bo i ert egna hus men samtidigt ha tryggheten och gemenskapen av en bostadsrättsförening. Detta charmiga hus om 123,5 kvm fördelar sig smidigt över två våningsplan. Här välkomnas ni av en stenlagd uteplats på framsidan där man även har ett yttre förrådsutrymme. På entréplan finner ni ett hemtrevligt kök med plats för matgrupp. Vidare in finner ni även i det generösa vardagsrummet, två sovrum och ett badrum med dusch och tvättdel med tvättpelare. Bostadens övre plan erbjuder även två sovrum, badrum med badkar samt en rymlig klädkammare. Denna bostad rymmer plats för hela familjen att trivas.

I Stenhagen bor ni i ett trivsamt och grönt område med cykelavstånd till centrum. Här befinner ni er som närmsta granne med naturen, strövområden, och med motionsspår precis utanför dörren. I området finns skolor, förskolor och bibliotek, gott om serviceutbud så som ICA Maxi, Willys, systembolag, apotek och träningsanläggning, bibliotek, idrottsförening, pizzeria m.m. Uppsala centrum nås via 5:ans buss som går på gatan strax nedanför eller en cykeltur på endast ca 20 minuter.

Mer om mäklarna