Sommarro, Uppsala

Karlsrogatan 86A

REDO™
  • 1 rum
  • 19 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad etta med låg avgift i populära Sommarro

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 1:a i stadsnära och natursköna Sommarro, bekvämt belägen en halvtrappa upp i huset. Här bor du i en charmig och ljus lägenhet med bland annat smarta lösningar, renoverat badrum och pentry och låg månadsavgift!

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning och gott om förvaring genom garderob, ljust och luftigt rum med pentry och plats för säng, garderober, matplats, och skrivbord samt ett fräscht helkaklat badrum utrustat med bland annat dusch-hörna, handdukstork och golvvärme.

Detta är en mycket skötsam förening med stabil ekonomi och låg belåningsgrad. Föreningen erbjuder tvättstuga, torkrum, mangelrum och cykelförråd. På vardera sida av husen finns två härligt grönskade uteplatser. Parkeringsplats för endast 100-150 kr/månad.

Till bostaden hör ett källarförråd.

Sommarro är ett mycket uppskattat område i Eriksberg längs med Norbyvägen och stadsskogen. Här bor du med gång- och cykelavstånd till city, BMC, Ångström, Botaniska trädgården, Blåsenhus, Engelska parken samt Humanistiska centrum. Hållplats för stadsbuss finns några stenkast bort med goda kommunikationer.
Bostadens läge erbjuder ett rikt serviceutbud i närområdet med flertal restauranger, friskvård, hårsalong, Coop Konsum och Hemköp, förskola och skola mm.
Med stadsskogen endast ett par hundra meter bort har man nära till naturen för härligt friluftsliv, promenader eller varför inte en löprunda i motionsspåren? Jo, här kan man allt trivas väl!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sommarro, Uppsala

Karlsrogatan 86A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.