Södra Gottsunda, Uppsala

Eksätravägen 142

Såld
  • 3 rum
  • 78,9 kvm
  • Bostadsrätt

Gavel-3:a med stor uteplats i fritt grönskande läge

Varmt välkommen till denna härliga gavel- 3:a belägen på våning 1 med ett av områdets absolut bästa lägen! Denna väldisponerade bostad erbjuder bland annat stora sociala ytor, en gedigen balkong/uteplats med trappa ned till en trevlig gräsyta utan direkt insyn och ett helkaklat badrum.

Här möts du av en välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob samt förråd. Generöst vardagsrum i delvis öppen planlösning mot köket, vilket skapar ett härligt ljusflöde och rymd. Från vardagsrummet når du lägenhetens gedigna uteplats/balkong med gott om plats för önskvärd möblering. Kök med goda arbetsytor och gott om förvaring samt med utrymme för matplats som rymmer hela familjen. Vidare erbjuds två sovrum med plats för stor säng, garderober och övrig möblering efter önskemål. Helkaklat fräscht badrum med ny tvättmaskin. En genomgående ljus och trivsam lägenhet!

Här bor du i ett familjevänligt och naturnära område, föreningen Brf Tomtebo är en omtyckt, välmående förening med god ekonomi där många väljer att bosätta sig länge. Föreningen tillhandahåller bastu , flera cykelförråd, samlingslokal, två tvättstugor, återvinningsstationer samt flera grönskande innergårdar med lekplatser och grillmöjligheter som medlemmarna kan nyttja. Föreningen har även 20-talet båtplatser med egen brygga vid Vårdsätraviken.

Bostaden har ett mycket eftertraktat läge med direkt närhet till natur, vatten och lek. Här kan ni t ex under sommaren ta er till närmsta bad vid Vårdsätraviken eller Lyssnarängen via en kort promenad. Under en strålande vinterdag kan ni byta ut badbyxorna till skridskor eller längdskidor och bege er ut på den frusna sjön. Långa strandpromenader på träspången runt området är också en vacker och rogivande aktivitet som fungerar året om. Centrala Uppsala och resecentrum når ni genom en smidig cykeltur, en kort biltur eller genom bra bussförbindelser. Gottsunda centrum finns nära till hands med stort utbud av affärer.

Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna