Slavsta, Uppsala

Stålgatan 42

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Bostadsrätt

VÄLKOMMEN TILL STÅLGATAN 42// VÄLPLANERAD MODERN 3A I FANTASTISKA SLAVSTA

Nu har du chansen att förvärva denna fantastiska gaveltrea med hiss från markplan, fönster i tre väderstreck och stor balkong i lugna Slavsta.
Från entrén möts du av en stor rymlig hall där du når lägenhets samtliga rum och den stora klädkammaren. Vidare finner du badrummet med sina moderna detaljer, nyrenoverade köket med härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti och plats för stor matgrupp. Vardagsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp och utgång till den stora balkongen med eftermiddagssol. Två stora sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblemang om så önskas.

Till lägenheten hör ett vindsförråd som du enkelt når med hjälp av hissen. Möjlighet till överlåtelse av Carport finnes.

Slavsta är ett lugnt och trevligt bostadsområde med ett centralt läge strax intill Årsta. Med naturen strax runt hörnet och vackra åkerfält erbjuder läget det bästa av två världar då man enbart har några minuter in till centrala delar av Uppsala som tex Gränby staden . I området finns både förskola, skola, gymnasieskola och goda kommunikationer med busshållplats endast några meter från bostaden. Detta är även ett perfekt pendlarläge med kort avstånd till E4:an och cykelväg in till city.

Välkommen att anmäla ditt intresse. Välkommen hem.

Mer om mäklarna