Slavsta, Uppsala

Mariedalsgatan 12

Såld
  • 4 rum
  • 96 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus gavellägenhet med öppen planlösning och stor balkong

Välkommen till denna ljusa och välskötta 4:a i gavelläge!
Här bor ni i ett naturnära område i en omtyckt förening med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda!
Lägenheten har bland annat stora sällskapsytor med en öppen planlösning, fönster i tre väderstreck, modernt kök samt två helkaklade badrum.

Bostaden välkomnar dig med en trevlig hall med gott om plats för avhängning, förvaring av kläder görs smidigt i garderober och en stor klädkammare.
Vidare i bostaden finner du ett stort och rymligt vardagsrum, här flödar ljuset från fönster i tre väderstreck och erbjuder dessutom utgång till bostadens trevlig balkong.
Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig social yta med goda möbleringsalternativ. Köket är fräscht och håller en modern standard med vitvaror i rostfritt utförande, här erbjuds bland annat kyl/frys, diskmaskin, micro i arbetshöjd, spis, rejäla arbetsytor samt generösa förvaringsmöjligheter i över- och underskåp.
Det större sovrummet är luftigt och rymmer en stor dubbelsäng med tillhörande nattduksbord, garderober samt övrigt möblemang.
Dom 2 andra sovrummen är lättmöblerade och passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum efter önskemål.
Sist men inte minst har vi badrummen där det stora badrummet är uppfört i stilrent svart/vitt kakel och är utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan, förvaring av hygienartiklar görs smidigt i överskåp.
Det andra badrummet är också helkaklat och utrustat med duschset med tillhörande duschvägg. Bägge badrummen har WC, handfat och spegelskåp.
En genomgående ljus och välskött lägenhet som håller en hög standard

Slavsta är ett lugnt och trivsamt bostadsområde med både lägenheter och hus med ett centralt läge strax intill Årsta. Med naturen strax runt hörnet och vackra åkerfält erbjuder läget det bästa av två världar då man har bekvämt cykelavstånd, mycket goda busskommunikationer och enbart några minuter med bil in till centrala delar av Uppsala. I nära anslutning ligger även Klarbärsparken/Slavstaparken med lekplats och fotbollsplan, Salabacke, Årsta, Boländernas handelsområde och Gränbystaden. I området finns både skola, gymnasieskola och ca 200 meter bort har ni en förskola. Detta är även ett perfekt pendlarläge med kort avstånd till E4:ans påfarter.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna