Slavsta, Uppsala

Mariedalsgatan 2

Såld
  • 4 rum
  • 96 kvm
  • Bostadsrätt

Gavel 4:a med fint ljusinsläpp

Välkommen till denna ljusa och välskötta 4:a i gavelläge!
Här bor ni i ett naturnära område i en omtyckt förening med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda!
Lägenheten har bland annat stora sällskapsytor med en halvöppen planlösning, fönster i tre väderstreck, modernt kök samt två helkaklade badrum.

Bostaden välkomnar dig med en trevlig hall med gott om plats för avhängning samt smidig klädesförvaring i garderober och klädkammare.
Från hallen når du bostadens samtliga rum och badrum.
Du har ett stort sovrum, här finns gott om plats för stor dubbelsäng, nattduksbord, garderober samt övrigt möblemang.
Sedan har du 2 mindre lättmöblerade sovrum som passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum efter önskemål.
Det ena badrummet är utrustat med duschvägg, handdukstork och WC. Det andra badrummet erbjuder tvättmaskin och torktumlare med bänkyta samt skåpsförvaring, handdukstork, badkar och WC.
Vidare i bostaden finner du ett välutrustat kök med gott om förvaring och generösa arbetsytor. Kök och vardagsrum är sammanlänkade genom en halvöppen planlösning som skapar en härlig social yta med goda möbleringsalternativ, här flödar ljuset från fönster i tre väderstreck och erbjuder dessutom utgång till en mycket trevlig balkong. En genomgående ljus och välskött lägenhet som håller en hög standard

Slavsta är ett lugnt och trivsamt bostadsområde med både lägenheter och hus med ett centralt läge strax intill Årsta. Med naturen strax runt hörnet och vackra åkerfält erbjuder läget det bästa av två världar då man har bekvämt cykelavstånd, mycket goda busskommunikationer och enbart några minuter med bil in till centrala delar av Uppsala. I nära anslutning ligger även Klarbärsparken/Slavstaparken med lekplats och fotbollsplan, Salabacke, Årsta, Boländernas handelsområde och Gränbystaden. I området finns både förskola, skola, gymnasieskola. Detta är även ett perfekt pendlarläge med kort avstånd till E4:ans påfarter.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna