Sävja, Uppsala

Västgötaresan 46, 75754 Uppsala

Såld
  • 3 rum
  • 83,5 kvm
  • Bostadsrätt

**Ljust & Modernt**Solig balkong**Gavelläge**

Välkommen till en mycket fin och stilren gavellägenhet som har genomgått en fin ytskiktsrenovering med ljusa moderna färger och parkettgolv samt en modern uppdatering av köket som genomsyras av en tilltalande design. Bostaden är belägen på ett fint läge på gaveln med fönster mot två väderstreck och med ett insynsskyddat och privat läge. Lägenheten präglas av ett härligt ljus och rymd med en luftig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som omges av mycket fönster med stort ljusinsläpp. Den välplanerade planlösningen skapar härliga sociala umgängesytor som bidrar med en trevlig atmosfär och där du kan umgås med familj och vänner. Från den stora balkongen har du ett fint solläge med vy över gården där du kan njuta med en kopp kaffe. Bostaden är belägen på vån 2 av 3 med hiss från markplan. Bostaden disponeras idag som 4 rok då ena sovrummet har en skiljevägg som skapar två sovrum. Denna skiljevägg går enkelt att montera ner för att återskapa en 3 rok.

Bostaden är välplanerad och välkomnar dig med en trevlig hall med gott om plats för avhängning och möblering samt gott om förvaring från en rymlig klädkammare. Från hallen når du bostadens samtliga rum och badrum. Rymligt och ljust badrum, två rymliga sovrum varav ena sovrummet är idag avskilt till två rum, generöst kök med gott om plats för köksbord, ett underbart ljust vardagsrum med utgång till balkongen.

Välskött brf där bredband och kabel-Tv ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder fina tvättstugor, cykelförråd, bastu (årskostnad 500 kr), samlingslokal (kan hyras för 200 kr/dygn) samt ett övernattningsrum (200 kr/dygn).

På Västgötaresan 46 i Sävja bor du med naturen och Lunsenskogen inpå knuten som erbjuder trevlig avkoppling med natursköna strövområden samt möjlighet till svamp- och bärplockning. I närområdet finns mataffär, postservice, apotek, café, vårdcentral, ett flertal förskolor samt en skola för årskurs F-9. Från Sävja tar det endast femton minuter med bil till centrum. Bra bussförbindelser med täta turer samt belysta cykelbanor till centrum. Närhet till E:4 ans påfarter som tar dig till Stockholm.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna