Sävja, Uppsala

Gotlandsresan 156

Såld
  • 5 rum
  • 121 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverat bostadsrättsradhus med generösa utrymmen och solig baksida!

- Renoverat familjehem - Rymliga sällskapsytor - Solig altan -

Välkommen till detta välskötta familjehem som snart blir tillgängligt!

Huset har genomgått omfattande renoveringar både vad gäller ytskikt och vitvaror under de senaste åren, vilket gör att det är redo att flyttas in i direkt. De generösa och smart planerade gemensamma utrymmena inkluderar ett fullt utrustat kök med matplats och ett rymligt vardagsrum med utgång till en solig uteplats och en gräsmatta nedanför. En stor hall ger ett positivt första intryck och det finns även ett helkaklat badrum. Entréplanet rymmer också ett sovrum, inrett förråd samt ett mindre förråd.

En trappa upp finns den mer privata delen av huset med tre sovrum och en stor klädkammare som kan användas som en walk-in closet. Det större sovrummet inrymmer både dubbelsäng och byrå. De övriga två sovrummen är rymliga och kan användas som kontor, tonårsrum eller för det yngre barnet. För att ytterligare öka förvaringsutrymmet finns även en vind. Detta är det perfekta hemmet för en växande familj!

Det mest attraktiva med bostaden är den trevliga baksidan som erbjuder ett stort trädäck längs med husväggen. När våren närmar sig kan man njuta av lugnet och solen hela dagen. Här kan man ha trevliga grillfester med familj och vänner eller bara koppla av med en bok och uppleva årstidernas växlingar. Barnen har gott om plats att leka både inomhus och utomhus, under uppsikt. Bostaden har också en egen stenbelagd entré.

Som boende i Sävja har man allt man behöver inom räckhåll, inklusive natur, skolor, fritidsaktiviteter och service. Livsmedelsbutiker, restauranger, vårdcentraler och apotek finns också i närheten. Det finns flera lekplatser i närheten så att barnen aldrig behöver ha tråkigt. Grannarna består av många familjer vilket ger en lugn och trevlig atmosfär samt möjligheter att skapa nya vänskapsband. Kommunikationsmöjligheterna är goda med närhet till buss och snabb tillgång till E4:an via närliggande på- och avfart.

Detta hem erbjuder en bekväm och mysig miljö för hela familjen. Missa inte chansen att uppleva allt detta!

Mer om mäklarna