Salabacke, Uppsala

Salabacksgatan 7A

Såld
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Mycket fint renoverad gaveltrea med öppen spis och stor balkong

Nu har du chansen att förvärva denna 50-tals pärla belägen i den populära stadsdelen Salabacke. Denna gaveltrea erbjuder ett mycket fint ljusflöde genom hela bostaden och en stor balkong att avnjuta morgonkaffet på. Bostaden har renoverats i mycket smakfullt stuk och erbjuder en smidig planlösning med två generösa sovrum, stort vardagsrum med matsalsdel och öppen spis, nyrenoverat kök och ett stamrenoverat badrum. Dessutom erbjuds goda förvaringsmöjligheter tack var garderober i hall, klädkammare i ena sovrummet och två källarförråd. Ett hem att njuta av!

Detta är en stabil förening med god ekonomi och välskötta bostadshus som erbjuder ett rikt serviceutbud till de boende. Föreningen har flertal parkeringsplatser och garage (separat kösystem). Bland serviceutbudet till de boende finns cykelrum, gym, hobbyrum samt tvättstuga med mangelrum och torkrum. Föreningen erbjuder även en gästlägenhet som är tillgänglig för samtliga medlemmar för 300 kr/dygn med 6 sovplatser.

Tar du dig ut från bostaden finner du grönskande och lummiga gårdar som är över 60 år gamla och med en kortare promenad kan du ta dig till Källparken med stora grönområden samt lekparker för de små. Föreningen ligger på bekvämt avstånd från all tänkbar service. Med bara en knappt fem minuters promenad hamnar du på Brantings torg som erbjuder Ica med postombud, frisörsalonger, apotek, pizzerior m.m. Med cykel tar det mindre än tio minuter till centrala Uppsala eller till Gränbystaden, stadens stora shoppingcentrum. Bostaden erbjuder 50-tals charm samt möjligheter att sätta sin egen prägel. En chans ni bara inte får missa!

Välkommen hem.

Mer om mäklarna