Salabacke, Uppsala

Murargatan 18 A

REDO™
  • 3 rum
  • 69,2 kvm
  • Bostadsrätt

Trivsam 3:a med stora sociala ytor

Nu ges möjlighet att förvärva en mycket ljus och smakfull 3:a med stora sociala ytor. Här bor ni i en omtyckt förening på attraktiv adress i populära Sala Backe med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda!

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning och garderob. Modernt kök med gott om förvaring och plats för matbord i delvis öppen planlösning mot vardagsrum, vilket ger ett härligt utrymme för sociala tillställningar! Vardagsrummet bjuder på härlig rymd och ljusinsläpp från stora fönsterpartier och fransk balkong, här finns plats för både soffgrupp och övrig möblering. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, garderober och övrigt möblemang. Lägenhetens andra rum är även det rymligt med fint ljusinsläpp från fönster, passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum efter behov. Fräscht badrum utrustat med bl.a. tvättmaskin och duschhörna. Här är det bara att flytta in och trivas!

Till bostaden hör även två förråd.

Här på Murargatan 18 A bor du i omtyckta Salabacke med gång och cykelavstånd till Uppsala city samt goda bussförbindelser. Närservice finns nära till hands vid bland annat Brantingstorget med livsmedelsbutiker, caféer och restauranger. I det direkta närområdet finns även bra konditorier, mataffärer, flera restauranger samt förskolor, skolor och lekplatser. Vårdcentral och apotek finns intill Årsta centrum som även erbjuder mataffär. Här bor du även nära Gränbystadens shopping-Center och med perfekt pendlarläge tack vare närheten till E4:ans på- och avfarter. Ett perfekt läge på alla sätt och vis!

Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning.

Välkommen hem

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Salabacke, Uppsala

Murargatan 18 A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.