Salabacke, Uppsala

Murargatan 22D

Såld
  • 3 rum
  • 69 kvm
  • Bostadsrätt

Totalrenoverad 3:a i populära Salabacke

* FAST PRIS * Bostadens säljs till fast pris, först till kvarn.

Välkommen till Murargatan 22D och denna trivsamma trea som genomgått en totalrenovering. Bostadens skick talar för sig själv och redan i hallen möts man av ljusa och fräscha ytskikt som är genomgående i hela lägenheten. Planlösningen är optimal där den ljusa hallen smidigt leder dig till bostadens samtliga rum. Vardagsrummet erbjuder stora ytor och plats för både soffmöblemang och matsalsbord, perfekt för de större sällskapen. Här finns även den franska balkongen omgiven av stora fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Vidare finns ett nyrenoverat och fullutrustat kök som inger en stilren och exklusiv känsla, två sovrum med goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober och ett fräscht helkaklat badrum. Ett hem att bara flytta in och trivas i på alla sätt och vis!

Här på Murargatan 22D bor du i stabil och omtyckt förening i populära Salabacke, med trivsamma gröna innergårdar i lugna kvarter. Föreningen har gemensamma utrymmen i form av tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsrum samt innergårdar med sittplatser och grillmöjligheter. Till bostaden hör även ett rymligt vindsförråd samt ett matkällarförråd.

Som boende på Murargatan 22D bor du med närhet till fina parker och grönområden samt kort cykelavstånd till city och goda busskommunikationer. Ett brett serviceutbud med flertal kiosker, caféer, gym och restauranger på kringliggande gator. Vid Brantingstorget och Årsta Centrum som båda är en kort promenad bort, finns dessutom livsmedelsbutik, apotek, frisörsalong, bageri mm. Från bostaden har du även nära till shoppingcentret Gränbystaden samt E4:ans på- och avfarter. Ett läge nära till allt helt enkelt!

Välkommen hem.

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Mer om mäklarna