Salabacke, Uppsala

Snickargatan 8

Såld
  • 2 rum
  • 57,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till Snickargatan 8

Välkommen till denna fina tvåa i trivsamma och populära Salabacke. Detta är en lägenhet med smart planlösning med öppna sociala ytor. Lägenheten har fräscha ytskikt, stort socialt vardagsrum med utgång till en stor och trevlig balkong. Ett optimalt boende för dig som söker en generös tvåa i lugna kvarter.

Genom säkerhetsdörren möts du av en praktisk hall med gott om plats för upphängning av ytterkläder samt förvaring i form av stor skjutdörrsgarderob. I en halvöppen planlösning till vardagsrummet finner du ett stort och öppet kök med gott om förvaringsutrymmen, inbyggd mikrovågsugn och ugn, kyl och frys, diskmaskin samt plats för matbord för fyra. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat med gott om plats för såväl soffgrupp och ytterligare möblemang som skulle önskas. Här finner du även utgång till bostadens trevliga balkong. Ett fräscht och helkaklat badrum med bland annat dusch med glasdörrar, kommod och spegelskåp. Bostaden bjuder även på ett väl tilltaget sovrum samt utrymme intill hallen som passar utmärkt som kontor.

Till lägenheten hör ett källarförråd och föreningen erbjuder även gratis parkering för dess medlemmar.

På Snickargatan 8 bor du i populära Salabacke med närhet till fina parker och grönområden, kort cykelavstånd till city och goda busskommunikationer. Ett brett serviceutbud med flertal kiosker, caféer, gym och restauranger på kringliggande gator. Vid Brantingstorget finns dessutom livsmedelsbutik, apotek, frisörsalong, bageri mm. Från bostaden har du även nära till shoppingcentret Gränbystaden samt E4:ans på- och avfarter. Ett utmärkt läge på alla sätt och vis!

Mer om mäklarna