Salabacke, Uppsala

Ritargatan 1 A

REDO™
  • 2 rum
  • 59,4 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus och smakfullt renoverad tvåa i populära Salabacke

Nu ges möjlighet att förvärva en mycket ljus och smakfullt renoverad 2:a med balkong i populära Salabacke! Här bor ni i en omtyckt förening med hiss från markplan, mycket god ekonomi, låg avgift och med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda!

Bostaden har en egen entré från loftgång där du möts av en ljus och välkomnande hall med naturlig plats för hatt- och skohylla samt avlastningsbord precis invid dörren. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet och det finns gott om plats för soffa, Tv-bänk och övrigt möblemang. I nära anslutning till vardagsrummet hittar du det välplanerade köket som är utrustat med ugn, , induktionshäll, kyl/frys, mikro, diskmaskin och riktigt generösa arbetsytor. Här finns även gott om plats för matbord invid fönster. Sovrummet är rymligt med plats för både dubbelsäng och andra möbler av önskemål, härifrån når du även bostadens härliga balkong.
Sist men inte minst har vi ett fräscht kaklat badrum. Fönsterpartier i dubbla väderstreck skapar i kombination med ljusa ytskikt och genomgående vitlaserad parkett en otroligt luftig och trivsam atmosfär i hela lägenheten!

Till bostaden hör även ett förråd.

På Ritargatan 1a bor ni ett toppenläge i omtyckta Salabacke, i en välskött förening med god ekonomi. Här har ni även närhet till stora fina parker och grönområden, cykelavstånd till Uppsala city och gångavstånd till uppskattade Gränby centrum med ett gediget utbud av shopping samt även restauranger, caféer, frisörer, livsmedelsbutik, apotek, biograf, bank, m.m. I närområdet finns även goda busskommunikationer och närhet till E4:ans på- och avfarter vilket ger ett utmärkt pendlarläge.

Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Salabacke, Uppsala

Ritargatan 1 A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.