Salabacke, Uppsala

Apelgatan 9C

Såld
  • 2 rum
  • 59,5 kvm
  • Bostadsrätt

2:a med renoveringschans i populära Salabacke

Välkommen hem till en ljus och välplanerad tvårumslägenhet med balkong i populära Salabacke!

Nu saluförs en genomgående ljus lägenhet med renoveringspotential där det ges möjlighet att sätta sin egen prägel. Här finns 50-talets tidstypiska detaljer bevarade såsom inbyggda garderober med snabelhandtag, kryddhylla i köket samt fönsterbänkar i sten.
Den yteffektiva planlösningen erbjuder inledningsvis en inbjudande hall med avhängningsmöjligheter. Från hallen når man det rymliga köket med gott om förvaring och bänkyta samt plats för matbord. Det stora luftiga vardagsrummet bjuder på härligt ljusinsläpp via stort fönster, plats för soffgrupp, matsalsbord och övrigt möblemang. Från vardagsrummet kliver man ut på balkongen som bjuder på bästa solläge, utrustad med markis för soliga dagar samt har gott om plats för sittgrupp. Vidare invändigt erbjuds ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang, inbyggda garderober samt en klädkammare. Kaklat badrum utrustat med tvättställ, skåp med inbyggd belysning, dusch, WC samt toppmatad tvättmaskin.

Bostaden är belägen på våning 1 av 3 och utöver balkongen erbjuds en mysig innergård med utemöbler samt grill att använda under sommarmånaderna. I föreningen finns bastu, festlokal,flera tvättstugor samt både parkerings- och garageplatser (kö tillämpas).
Till bostaden hör även en matkällare samt ett förråd beläget på källarplan.

Här på Apelgatan 9 C bor du i en stabil och välskött förening med god ekonomi med låga månadsavgifter samt väl underhållna byggnader. Området Salabacke är ett lugnt och väldigt trivsamt område. Det direkta närområdet bjuder på närhet till fina parker och grönområden, kort cykelavstånd till city och goda busskommunikationer. Närservice finns nära till hands vid Brantingstorget med livsmedelsbutiker, caféer och restauranger. Från bostaden har du även nära till flertalet skolor, shoppingcentret Gränbystaden samt perfekt pendlarläge tack vare närheten till E4:ans på- och avfarter.

Missa inte att anmäla ditt intresse för löpande uppdatering rörande bostaden och möjlighet till förhandsvisning. Bostäder i denna klass är mycket attraktiva och kan säljas redan innan visning.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna