Salabacke, Uppsala

Johannesbäcksgatan 43, 75444 Uppsala

REDO™
  • 2 rum
  • 37 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig tvåa: Smart planlösning och inbjudande balkong samt låg avgift!

Välkommen till denna välplanerade tvåa med låg avgift, öppen planlösning och en rymlig balkong, den perfekta platsen för dig som söker bekvämt boende med det lilla extra!

Här på Johannesbäcksgatan 43 bor du i populära Salabacke med närhet till fina parker och grönområden, kort cykelavstånd till city och goda busskommunikationer. Närservice finns till hands på gångavstånd vid Brantingstorget och Årsta centrum med livsmedelsbutiker, caféer och restauranger. Från bostaden har du även nära till Gränbystadens shopping Center samt perfekt pendlarläge tack vare närheten till E4:ans på- och avfarter.

Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter i flertalet garderober längs sidan. Ett sovrum med fönster mot innergården, ett fräscht helkaklat badrum med bl.a. dusch och installerad tvättmaskin. Vidare erbjuds ett välutrustat kök med gott om arbetsytor och förvaring i över och underskåp som också är öppet mot lägenhetens rymliga vardagsrum. Från vardagsrummet nås även bostadens trevliga balkong!

Missa inte att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare Benjamin Alizadeh, denna bostad kan bli såld innan den kommer ut till den öppna visningen!

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Salabacke, Uppsala

Johannesbäcksgatan 43, 75444 Uppsala

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.