Sala Backe, Uppsala

Årstagatan 12 C

REDO™
  • 4 rum
  • 88 kvm
  • Bostadsrätt

VÄLKOMMEN TILL ÅRSTAGATAN 12C // 3A ALT 2A MED UTHYRNINGSDEL MED SEPARAT INGÅNG //

Varmt välkommen till möjligheternas boende där du kan hyra ut en del av bostaden för att hålla nere din egen månadskostnad! Högst upp i huset finner du denna välplanerade 3a alt 2a med uthyrningsdel med högt i tak och moderna inslag. Intill lägenheten finner du en separat ingång till uthyrningsdelen som innehar liten köks vrå samt egen wc.
Den genomtänkta planlösningen ger dig ett mycket praktiskt och behagligt boende med rymligt modernt kök för flera kockar och stor sällskapsyta. Vidare in till vardagsrummet möts du av ett stort fönsterparti med gott om ljusinsläpp och även här finner du stora ytor för stor soffgrupp samt annat möblemang om så önskas. Från vardagsrummet når du även ut till lägenhetens mysiga balkong som vetter mot innergården. Sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. hallen är berikad med platsbyggda garderober som även innehar en tvättmaskin. Helkaklat badrum med badkar.

I avgiften ingår vatten, värme, bredband 1000 megabit per sekund (kapaciteten delas av alla medlemmar i föreningen) samt grundutbud kabel-TV från Tele2. Föreningen har kollektivt elavtal, vilket innebär att el debiteras via månadsavierna.
Till varje lägenhet hör minst ett förråd. Bland gemensamhetslokaler kan nämnas cykelrum, hobbyrum, gästlägenhet, samt tvättstuga med mangelrum och torkrum.
Föreningen har ett eget gym som är beläget i källaren på Salabacksgatan 9. Där får boende i föreningen träna obegränsat vardagar mellan kl: 07.00 ? 22.00 och helger mellan kl: 08.00 ? 22.00.

Från Årstagatan är det gång- och cykelavstånd till centrala Uppsala och allt staden har att erbjuda. I närområdet hittar du flera matbutiker, populära restauranger och caféer samt ett litet torg med matbutik och service. Lummiga parker och öppna, gröna innegårdar är karaktäristiskt för området. Lika nära som till city är det till Gränbystadens shoppingcenter med biograf och Uppsalas största utbud av butiker och restauranger. Ett läge att stortrivas på helt enkelt!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sala Backe, Uppsala

Årstagatan 12 C

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.