Sala Backe, Uppsala

Johannesbäcksgatan 97

REDO™
  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

ÄR DETTA DITT NYA DRÖMHEM!

Välkommen till en fantastisk lägenhet som präglas av fina materialval, stora härliga fönsterpartier som ger ljus & rymd, härliga sociala ytor, stilrent trendigt kök och lyxigt badrum. Lägenheten har en modern standard och erbjuder en bekväm livsstil med en öppen och ljus planlösning mellan vardagsrum och kök som har stora fönster med fint ljusinsläpp där du även når den härliga balkongen som ger sol under dagen och intill kvällen. På den mysiga balkongen kan du njuta av solen soliga dagar och kvällar eller bara koppla av med en kopp kaffe eller varför inte mysa på föreningens härliga takterrass med sittgrupper och grill.

Det stora fullutrustade köket erbjuder alla bekvämligheter du kan önska dig. Här kan du tillaga maten i en trevlig social miljö samtidigt som du kan bjuda in vänner och familj till trevliga middagsbjudningar.
Vidare erbjuder lägenheten två rymliga sovrum, en generös walk-in closet som ger dig gott om förvaringsutrymme för dina kläder och tillbehör. I hallen finns gott om plats för avhängning samt att hallen erbjuder golvvärme, vilket gör det skönt och bekvämt under kalla vintermorgnar. Badrummet är rymligt och lyxigt utformat med tvätt maskin och torkrumlare samt golvvärme och du har även tillgång till en separat gäst-wc.

Detta är en stabil förening med god ekonomi, en stor lyxig takterrass och en lummig, grönskande innergård med lekplats och sittbänkar. Vidare finns det gott om serviceutbud som cykelrum, barnvagnsrum och parkeringsgarage med laddningsplats för elbil. I månadsavgiften ingår även basutbud för bredband och TV.

På Johannesbäcksgatan 97 bor du i ett ypperligt läge i Salabacke med cykelavstånd till city och centralstationen. Med gångavstånd når du Uppsala största shopping galleria Gränbyköpstad. I närområdet finns kaféer, bagerier, kiosker, pizzerior, restauranger, sushi för inte att nämna och Brantingstorg med ICA-butik, apotek, frisör samt Årsta centrum ett stenkast från bostaden som erbjuder ICA-butik, apotek, frisör. Med cykel tar du dig runt i hela centrala Uppsala, goda bussförbindelser med närmsta busshållplats ett stenkast från huset. Området har flertalet stora grönområden och parker, som till exempel den gedigna oasen i Källparken.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sala Backe, Uppsala

Johannesbäcksgatan 97

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.