Sala Backe, Uppsala

Gröna Gatan 27D

Såld
  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Ljus 3:a med inglasad balkong - Natur och shopping nära!

- Högst upp - Populärt område - Lågt belånad Brf -

Trevlig 3:a på Gröna Gatan i Salabacke!

Denna härliga lägenhet erbjuder en bekväm och harmonisk livsstil. Med sina generösa 75 kvm och smarta planlösning är den perfekt för dig som söker ett hem där du kan trivas och växa. Lägenheten ligger på våning 3 av 3, vilket ger dig en lugn och privat atmosfär.

En av lägenhetens stora fördelar är den inglasade balkongen. Här kan du njuta av frisk luft och vacker utsikt oavsett väder. När du vill koppla av inomhus kan du dra nytta av det ljusa och rymliga vardagsrummet som ger gott om plats för både avkoppling och umgänge.

Det helkaklade badrummet är smakfullt inrett och har en praktisk tvättmaskin. Detta ger dig extra bekvämlighet och sparar tid i vardagen. Du kan enkelt ta hand om dina tvättbehov utan att behöva lämna hemmet.

De härliga innergårdarna på båda sidor av lägenheten skapar en extra lugn och familjevänlig atmosfär. Salabacke är ett trivsamt område som kombinerar närhet till naturen med närheten till stadspulsen. Du kan njuta av härliga promenader i den vackra omgivningen samtidigt som du har alla stadens bekvämligheter inom räckhåll. Gränby Centrum, med sitt breda utbud av butiker och restauranger, ligger inom bekvämt promenadavstånd.

Bostadsrättsföreningen är stabil och har en låg belåning på endast ca 2900 kr/kvm. Detta ger dig trygghet och stabilitet i din boendesituation. Du kan vara säker på att du investerar i en hållbar och långsiktig lösning.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att säkerställa att ni inte missar något!

Mer om mäklarna