Rosendal, Uppsala

Soldathemsvägen 5

Såld
  • 2 rum
  • 39 kvm
  • Bostadsrätt

Exklusiv 2:a i Rosendal

Välkommen till en mycket fin 2:a med genomgående fräscha och exklusiva ytskikt i populära Rosendal. Bostaden som är belägen på första våningen är något utöver det vanliga. En öppen och väl genomtänkt planlösning som i kombination med takhöjden på ca 4 meter ger lägenheten en rymd som är svårslagen. Vidare finns en egen uteplats med förråd intill och om det inte vore nog finns även ett loft på ca 11kvm. Som sagt en bostad utöver det vanliga! När man kliver in i bostaden möts man direkt av exklusiv känsla och det finns goda förvaringsmöjligheter i hallens flertal garderober. Från hallen direkt till höger når man bostadens badrum som är inger hotellkänsla och har ett snyggt kakel och klinker i grå kulör. Till vänster i hallen når du smidigt loftet via en stege. På loftet finns gott om utrymme för soffgrupp och övrigt möblemang. Rakt fram från hallen når du den öppna planlösningen med den otroligt generösa takhöjden. Direkt till höger finns bostadens kök och rakt fram allrum med plats för soffgrupp och matbord. Vidare i lägenheten har du uteplatsen rakt fram med utgång från både allrum och sovrum. I sovrummet som du hittar till vänster från allrummet erbjuder generös yta för säng och sängbord samt goda förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob. För att avskilja sovrummet från den öppna planlösningen finns en skjutdörr och sovrummet har precis som kök och allrum en takhöjd utöver det vanliga. Ett hem att stortrivas i helt enkelt!

På Soldathemsvägen 5 bor du i Brf Grindstugan som är en mycket stabil och omtyckt förening med gemensamhetsutrymmen som är svårslagna. Här har du som boende tillgång att nyttja ett orangeri som är beläget högst upp i fastigheten, bastu och i källaren har föreningen en egen vinkällare. I huset finns ett konditori och kvarterskrog med hög standard. Närmaste mataffär är belägen i huset på andra sidan gatan. Med andra ord så finns här alla bekvämligheter du kan tänka dig och mer därtill!

Rosendal är ett naturnära bostadsområde och i omedelbar närhet till hemmet finner ni såväl goda träningsmöjligheter i form av gym, tennisbanor, padeltennis samt flertalet restauranger, apotek m.m samt ICA-butik. Här bor ni med stadsskogen runt hörnet som bjuder på härliga motionsspår. Därtill ligger BMC, Polacksbacken och Ultuna inom ett bekvämt cykelavstånd. I direkt anslutning till bostaden finns goda bussförbindelser samt fina cykelvägar till Resecentrum samtidigt som bilpendlaren snabbt och enkelt når E4:an via den södra påfarten.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna