Rosendal, Uppsala

Prefektgatan 8

Såld
  • 2 rum
  • 40 kvm
  • Bostadsrätt

Varmt välkommen till Prefektgatan 8 och denna välplanerade och moderna 2:a som imponerar på många vis. Med sin takhöjd och med stora fönsterpartier är detta en bostad som upplevs rymlig och ljus. Genomgående exklusiva materialval skapar en lyxig känsla.

Detta är en bostad med öppna sociala ytor, rikt ljusinsläpp och en fantastisk utsikt. Väggar och tak är målade i helmatt, vit kulör vilket tillsammans med det vitpigmenterade ek plankgolvet förstärker känslan av rymd. För att förstärka lägenhetens takhöjd har två väggar målats i accentuerande och något mörkare naturtoner. Detaljer i ek förstärker den eleganta känslan och de stora fönsterpartierna ramas in av macthande fönstersmygar.

Du finner här ett modernt kök med stilrena vita luckor och väl tilltagen arbetsbänk i ljus sten. Här har säljaren även investerat i extra kökinredning vilket skapar ytterligare möjlighet till förvaring. Med grepplösa luckor och helintegrerade vitvaror följer köksinreningen den övriga moderna inredningsstilen. I allrummet finns gott om plats för både matbord och soffgrupp och det är även härifrån du når bostadens uteplats. Med två utgångar skapas stora möjligheter att avnjuta sommarmånaderna på uteplatsen. Det är en plattsatt uteplats som inrymmer både matplats och utrymme för grillen samtidigt som den ramas in på ett naturligt vis av grönska. Från allrummet når du även ett sovrum med gott om förvaring och med samma generösa takhöjd.

En av bostadens absoluta styrkor är det vackra, och stora, badrummet. Här har det inte sparats på något och du stiger in i ett badrum med ljust cremefärgad kakel och klinkers som ackompanjeras av stilrena detaljer i trä och spotlights i taket. En specialdesignad hylla med handdukshållare utgör en stilsäker detalj och är praktisk. Bakom eleganta duschvägg i glas finner du en takdusch och i badrummet finner du såväl tvättmaskin som torktumlare.

I Rosendal bor du i ett populärt och nyproducerat område med bubblande puls. Med cykelavstånd till city och med frekventa allmänna kommunikationer är detta ett populärt område för många - inte minst för studenterna. Är du blivande student i Uppsala är detta verkligen ett område för dig. Flera av universitets fakulteter ligger på gång- eller cykelavstånd. I Rosendal är det även lätt att leva aktivt. Med flertalet gym och tennisbanor finns något för alla. Lägg därtill en rustik charm med variande cafeer och restauranger samt ett väl tilltaget utbud av detaljhandel och matvarubutiker så förstår du snart varför detta är ett område som är lätt att älska.

Vänligen observera att bostaden kan komma att säljas innan budgivning och visningsperioden är över. Kontakta mäklaren för mer information.

Mer om mäklarna