Rickomberga, Uppsala

Gösta Wahlströms väg 7

Såld
  • 2 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

Modern drömlägenhet med smart planlösning och två balkonger i attraktiva Rickomberga!

Varmt välkommen till Gösta Wahlströms väg 7 och detta vackra, rymliga och moderna hem med två balkonger i attraktiva Rickomberga!

Bostadens 79 kvm fördelar sig i en hall med rymlig klädkammare/förråd, ett ljust kök med mycket ljusinsläpp och ett socialt vardagsrum med utgång till en av lägenhetens två balkonger med förmiddagssol, ett modernt badrum med golvvärme, ett sovrum med plats för möblemang och utgång till lägenhetens andra balkong med eftermiddagssol! Här fattas inget och det är få saker som går upp mot att påbörja en tidig sommarmorgon med kaffe på balkongen och blicka ut mot den vackra utsikten över trädkronorna. Social, välplanerad, inbjudande och trivsam - detta hem tar emot med öppna armar i harmoniska och ljusa rum med luftig atmosfär! Här omges du av vacker, lummig natur och en innergård med grillplatser där du kan bjuda in familj och vänner under härliga sommarkvällar.

Här bor du i en förening med låg belåningsgrad som är aktiv, stabil och tar väl hand om sina fastigheter! Husen är försedda med fiber och därmed finns bra möjligheter att arbeta hemifrån! Som medlem har du tillgång till en trevlig innergård med lekplats och sittytor.

Området är lugnt, populärt och perfekt för dig som uppskattar naturen och vill ha promenadavstånd till centrum. På gång/cykelavstånd finns livsmedelsbutiker, täta busskommunikationer, alla universitets institutioner, skolor, fritids, konditorier, restauranger och allt du kan tänkas behöva! Ekonomikum finns fem minuters cykeltur bort! Ta en joggingtur i Stabbyskogen där det finns flera belysta spår och koppla sedan av i solen på din balkong! Under hösten kryllar Stabbyskogen dessutom av bär- och svamp! För bilägaren tar man sig snabbt och enkelt ut på e4:an via Bärbyleden.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna