Nyby, Uppsala

Lidnersgatan 40

Såld
  • 1 rum
  • 42,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 1:a med sovalkov och inglasad balkong!

- Inglasad balkong - Mycket trivsamt område - Nära natur -

Varmt välkomna till denna härliga lägenhet i trivsamma Nyby!

Denna charmiga bostad om 42,5 kvm har allt du behöver för att trivas. Lägenheten har en smart planlösning med en sovalkov samt en inglasad balkong med odlingslådor, perfekt för dig med gröna fingrar. Vardagsrummets stora fönsterpartier gör att rummet badar i ljus och ger en härlig känsla av rymd. Här bor du i ett hus med hiss vilket gör det lätt att ta sig upp till ditt nya hem. Till bostaden hör även ett förråd.

Om du gillar naturen är det här ett utmärkt läge för dig. Inom gångavstånd finner man Tunåsen, ett friluftsområde i Gamla Uppsala med utsikt över Uppsala. Vidare finns även skogen Råby Park med härliga vandringsspår. På vintern kan du till och med åka på spontana skidspår ut över åkrarna norr om E4:an.

Området är mycket lugnt och trivsamt, perfekt för dig som söker en plats att komma hem till efter en lång dag. Samtidigt är det nära till Gränbystaden, där du hittar allt från restauranger till klädaffärer och biograf. Bra bussförbindelser gör det lätt att ta sig runt, och på bara 15-20 minuter med cykel är du i centrum. Vidare finner man badplats i Storvadsbadet på cykelavstånd.

Så om du söker en mysig lägenhet i ett naturskönt och fridfullt område med närhet till allt du behöver, då har du hittat rätt.

För mer information, vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Mer om mäklarna