Luthagen, Uppsala

Norrlandsgatan 20

Såld
  • 2 rum
  • 42 kvm
  • Bostadsrätt

Elegant 2:a med stor uteplats, kakelugnar samt extra takhöjd

Välkommen till denna underbara lägenhet på Norrlandsgatan 20 i Uppsala! Denna charmiga och totalrenoverade bostad erbjuder en bekväm och trivsam tillvaro med sin moderna design och klassiska detaljer. Med närhet till stadspulsen och fantastiska bekvämligheter i området, är denna lägenhet perfekt för dig som söker det bästa av både stads- och hemliv. Lägenhetens yta sträcker sig över 40 kvadratmeter och består av 2 rum och kök, vilket ger gott om utrymme för en och två boende. Takhöjden på 3 meter ger en luftig och rymlig atmosfär, medan de två vackra kakelugnarna ger både en charmig känsla och extra värme under kyligare dagar. Den totalrenoverade interiören är utformad med omsorg och kvalitet i åtanke. Köket är modernt och fullt utrustat med toppmoderna apparater och smarta förvaringslösningar. Det fina parkettgolvet sträcker sig genom hela lägenheten och skapar en varm och välkomnande atmosfär.

En av de stora fördelarna med denna lägenhet är den egna uteplatsen. Här kan du njuta av frisk luft och soliga dagar utan att behöva lämna ditt hem. Det är den perfekta platsen att njuta av din morgonkaffe eller bjuda in vänner för en avkopplande grillkväll.

Bostadens läge på Norrlandsgatan 20 erbjuder närhet till både studentlivet med nationer och universitet samt stadspulsen och dess utbud av restauranger, caféer, butiker och kulturella sevärdheter. I närområdet finns både Coop och Ica, gym, frisörsalong, kiosk, bageri, blombutik, Fyrishov med simhallar och mycket mer. Du har också enkel tillgång till allmänna kommunikationer och Uppsala centralstation.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet att få bo i en totalrenoverad lägenhet med tidstypiska detaljer, moderna bekvämligheter och närheten till stadspulsen gör denna lägenhet till ett idealiskt hem för den som värdesätter både stil och läge.

Vänta inte för länge - boka in dig på visning idag och upptäck allt som denna lägenhet har att erbjuda!

Mer om mäklarna