Luthagen, Uppsala

Sturegatan 18B

Såld
  • 2 rum
  • 51,2 kvm
  • Bostadsrätt

2:a i populära Luthagen med inglasad balkong och hiss från entréplan

Välkommen till en mycket charmig och välplanerad 2:a med balkong i fastighet med bekvämligheter som bl a. hiss och garage! Letar du efter ett bekvämt boende i populära Luthagen med det lilla extra så är detta bostaden för dig. Här på Sturegatan 18B bor du i en välskött och omtyckt förening med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda.

Luthagen är ett lugnt och mycket populärt område med ett bekvämt promenadavstånd till Centrala Uppsala. Här bor du med närhet till välsorterade mataffärer, gym, busshållplats, skolor, restauranger, butiker med mera. Tycker du om att motionera och promenera finns även den fina Stabbyskogen med strövområden, elljusspår, grillplatser och rekreationsmöjligheter inom gångavstånd från bostaden.

Lägenheten i sig erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaring i garderober samt en rymlig klädkammare intill entrén. Ett rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp samt matbord och fönster i två väderstreck och utgång till bostadens inglasade balkong. Från vardagsrummet nås även bostadens stilrena och moderna kök med gott om arbetsytor. Vidare i bostaden finns även ett rymligt badrum med dusch samt ett mysigt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang.

Till bostaden hör två förråd. Ett vindsförråd och ett källarförråd.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna