Luthagen, Uppsala

Kyrkogårdsgatan 16D

Såld
  • 2 rum
  • 60 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig 2:a med balkong högst upp i huset

Välkommen till Kyrkogårdsgatan i Luthagen och denna mycket rymliga och charmiga 40-talstvåa, attraktivt belägen högst upp i trapphuset med härlig takhöjd och balkong i bra solläge samt grymt geografiskt läge. Här bor du på en mycket attraktiv adress med närhet till såväl Centrum, stabbyskogen och ett brett serviceutbud vid Mimmi Ekholms plats en promenad bort. Är du ute efter en utmärkt bostad med många bekvämlighetsfaktorer är detta bostaden för dig. Bostaden i sig erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter i inbyggd garderob och klädkammare. Ett gediget fullutrustat kök med gott om arbetsytor och förvaring i över- och underskåp, ett trivsamt, stamrenoverat badrum. Vidare finns ett stort sovrum med flertal garderober och ett rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och annat möblemang om så önskas samt utgång till bostadens härliga balkong i kanonläge.

Här bor du i stabil förening med låg belåningsgrad. I föreningen finns tvättstuga, torkrum, 2st cykelförråd , bastu, samlingslokal, hobbyrum med verkstad och övernattningsrum. Övernattningsrummet kostar 100 kr för en natt och 150 kr för två nätter. Till bostaden hör två förrådsutrymmen på källarplan, ett lite större och en matkällare.

I Luthagen har du nära till allt - detta är det perfekta området för den som vill ha närhet till natur men samtidigt vill bo med gångavstånd citykärnan. Luthagen erbjuder även flera olika parker samt promenadstråk längs Fyrisån eller närliggande Stabbyskogen. Vasaparken som är en populär samlingsplats för barnfamiljer både sommar som vinter, för ett besök i lekparken eller Biologiska Museet, Biotopia. Det finns ett flertal mataffärer och trevliga kvartersrestauranger med varierat utbud. Här finns även små butiker av olika slag. Denna lugna och lummiga stadsdel tilltalar alla åldersgrupper och har Uppsala Universitet och studentnationerna bara ett stenkast bort.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna