Luthagen, Uppsala

Ringgatan 39 B

REDO™
  • 2 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt

Härligt solläge på balkongen!

Välkommen till en ljus och trevlig 2:a med balkong i soligt läge som har sol hela dagen intill kvällen. Bostaden är fint i ett fint skick och är belägen i ett och lugnt läge i hjärtat av Luthagen.
Mycket tilltalande och fin genomgångslägenhet med fönster i två väderstreck som ger en luftig känsla och som präglas av ljus och rymd. Bostaden erbjuder trevliga umgängesytor och en välplanerad planlösning samt genomgående fina ytskikt. Det charmiga köket och det rymligt vardagsrumet med balkong i soligt sydvästläge med vy mot lugn innergård bidrar till en bostad att trivas i. Belägen i ett högt och insynsskyddat läge i huset som ger ett härligt ljus och rymd som du endast får högst upp. Här bor du i ett fint läge med fönster från två väderstreck som ger en fin vy över båda fina innergårdarna samtidigt som du har en stor härlig park runt hörnet. Med kort promenad når du Mimmi Ekholms Plats som erbjuder bra närservice.

Lägenhetens trevliga och ljusa planlösning erbjuder stor entré/hall, fint charmigt kök, stort vardagsrum med utgång till balkongen, rymligt sovrum med bra klädförvaring samt ett stamrenoverat badrum.

Mycket bra förening med bra ekonomi och låg belåningsgrad som har genomfört de största renoveringarna och där kabel-tv och bredband ingår i avgiften. I föreningen finns det bland annat ett övernattningsrum, biljardrum och hobbyrum.

På Ringgatan 39B bor du i ett lugnt och grönskande läge i Luthagen samtidigt som du har gångavstånd till allt som staden erbjuder. Gångavstånd till City med stadens shopping, caféer, restauranger och puls, Resecentrum, högklassiga träningsanläggningar. I närområdet har du trevliga parker och du når med promenadavstånd Mimmi Ekholms Plats som erbjuder matbutiker, restauranger, kafé och gym. Från detta läge har du närhet till det vackra årummet, med trevligt häng vid bryggorna samt avslappnande promenadstråk längs med Fyrisån. Bra bussförbindelser till city med hållplats ett stenkast från husknuten. Ypperligt läge för dig som studerar då du har kort avstånd till bland annat Ekonomikum och universitetets olika campus samt närhet till de mest populära nationerna.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Luthagen, Uppsala

Ringgatan 39 B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.