Luthagen, Uppsala

Gimogatan 13D

Såld
  • 3 rum
  • 74 kvm
  • Bostadsrätt

VÄLKOMMEN TILL GIMOGATAN 13D! STANS FINASTE TREA KAN NU BLI DIN!

Här bor ni i ett populärt område med blandad bebyggelse där äldre fastigheter möter nyproduktion, nära både city, service, grönområden och dessutom ett perfekt pendlarläge.

Den yteffektiva planlösningen med genomgående nya ljusa parkettgolv och ljusgråa väggar är öppen och inbjudande . Här erbjuds ett fullutrustat kök och en rymlig vardagsrumsdel med stora fönster som ger maximalt ljusinsläpp. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i flertalet skjutdörrsgarderober i hallen och ena sovrummet. De rymliga sovrummen har plats för både dubbelsäng och annat möblemang. Från det ena sovrummet finner även du utgången till bostadens uteplats som ger lägenheten en radhuskänsla. Badrummet är modernt inrett och har försetts med både badkar, tvätt och torkmaskin.

I avgiften ingår värme och kallt vatten. Varmvatten debiteras efter förbrukning. Bostadsrättstillägg i hemförsäkringen är tecknat av föreningen. Telia Triple Play (TV paket Lagom, Bredband 100/10 Mb/s och IP-telefoni) via fiber. Obligatorisk avgift 216 kr/mån tillkommer på månadsavgiften. Även lägenhetsförråd finner ni i källaren.

Mer om mäklarna