Luthagen, Uppsala

Bredmansgatan 4B

REDO™
  • 1 rum
  • 18,5 kvm
  • Bostadsrätt

Charmigt 40-tal!

Varmt välkommen till detta guldkorn som präglas av ljus, rymd och charmigt 40-tal med vy över den härliga grönskande innergården. Här bor du i ett mycket lugnt och lummigt läge mer närhet till city och Ekonomikum samt universitetets övriga Campus. Från bostadens stora fönster har du en fantastisk vy över den lummiga innergården som kantas av träd och planteringar. Denna bostad passar utmärkt för dig som studerar eller söker ett första boende! Här är det bara att flytta in och stortrivas från dag ett.

Nu har du möjligheten att förvärva denna trevliga och väldisponerade 1:a om 18,5 kvm i hjärtat av attraktiva Luthagen. Bostaden är välplanerad, har fina trägolv och högt i tak samt hög standard på köket. Här erbjuds du ett kvalitétsboende med alla viktiga detaljer på plats. Planlösningen fördelar sig på en ordentlig hall med funktionellt arbetskök, ett smart planerat och lättmöblerat allrum med plats för soffa, matbord och säng och ett helkaklat stamrenoverat badrum.

Här bor du i en mycket trygg och välskött förening som har genomfört de stora renoveringarna och därför har en väldigt låg hyra och belåningsgrad.

I Luthagen på vackra Bredmansgatan 4B bor du i ett av Uppsalas mest attraktiva områden där du har närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda. Området är grönt, lummigt, har blandad bebyggelse och flera parker. På bekvämt gångavstånd finner du Ekonomikum, studentnationer, flera matvarubutiker, diverse restauranger, grönområde med elljusspår i Stabbyskogen, gym, populära Vasaparken och Luthagens alla andra trevliga parker. Till city är det bekväma bussförbindelser, bra cykelbanor samt promenadvänligt.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Luthagen, Uppsala

Bredmansgatan 4B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.