Luthagen, UPPSALA

Tegnérgatan 28B

Såld
  • 2 rum
  • 59,3 kvm
  • Bostadsrätt

Unik gaveltvåa med balkong högst upp i huset!

Nu saluförs äntligen denna unika gaveltvåa högst upp i huset med balkong i öppet och fritt läge mot parkområde och sol från morgon till kväll. Söker du boende i populära Luthagen med det lilla extra så är detta bostaden för dig. Bostaden har bl.a. många charmiga originaldetaljer bevarade som exempelvis parkett- och trägolven samt fönsterbrädor i sten. Takhöjden är 2.70 i lägenheten.

Här på Tegnérgatan bor du centralt i Uppsala i en välskött förening med bl.a. bra avgift där mycket ingår. Närområdet erbjuder ett brett serviceutbud och promenadavstånd till bland annat centrum och Ekonomikum med flera av Uppsalas olika universitetsinstitutioner.

Området Luthagen är ett lugnt och mycket populärt område med ett bekvämt promenadavstånd till Centrala Uppsala. Här bor du med närhet till välsorterade mataffärer, nationsliv, gym, busshållplats, skolor, restauranger, butiker med mera. Tycker du om att motionera och promenera finns även den fina Stabbyskogen med strövområden, elljusspår och grillplatser inom gångavstånd från bostaden.

Till lägenheten hör två stora förråd, varav ett på samma våning.

Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av all information. Bostäder i Luthagen i denna klass är mycket populära och kan säljas innan visning.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna