Luthagen, Uppsala

Börjegatan 55

Såld
  • 2 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

FANTASTISKT LJUS & RYMD**UNIKT SNETAK OM 3,80 M** HÖGT OCH FRITT LÄGE** TVÅ BALKONGER

Välkommen till en bostad som gör skillnad!
Högst upp i huset, vån 4, i ett högt, fritt och insynsskyddat läge finner du denna unika genomgångslägenhet som med dess unika snetak med en takhöjd om 3,80 cm skapar en fantastik ljus och rymd i bostaden. Bostadens storlek om hela 70 kvm är välplanerad med en underbar öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med underbara sociala ytor som i kombination med det läckra snetaket och de stora fönsterpartierna skapar en mycket trevlig karaktär. Från det härliga vardagsrummet har du utgång till den stora inglasade balkongen där man får känslan av ett extra rum med sol hela dagen intill kvällen med utsikt över Mimmi Ekholms plats. På andra sidan vardagsrummet och köket ligger det stora ljusa sovrummet som har bra förvaring med utgång till bostadens andra balkong med vy över den lugna innergården. Här bor ni i en modern fastighet med hiss i huset som tar er upp till denna underbara lägenhet.

Den inbjudande ljusa och luftiga planlösningen erbjuder en välkomnande stor hall med gott om förvaring, stort vardagsrum med utgång till balkongen i öppen planlösning mot det rymliga köket med gott om plats för matsalsbord. Stort rymligt sovrum med egen balkong, rejält helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Välskött förening där även bredband och kabel-TV ingår i avgiften.

En bostad som måste ses och upplevs på plats!

På Börjegatan 55 bor ni i attraktiva Luthagen med naturen inpå knuten och närhet till citys puls och shopping. Ett stenkast bort ligger härliga, lummiga Stabbyskogen med elljusspår, grillplatser, utegym, fårhagar samt Stabby prästgård med café om somrarna. Här bor du granne med Mimmi Ekholms plats med god service såsom mataffärer, restauranger, konditori, apotek, gym, frisör, vårdcentral, lekplatser och även flera eftertraktade skolor och förskolor. Här har ni också bra gång- och cykelavstånd till centrum, bra bussförbindelser till stadskärnan samt närhet till Luthagsesplanaden och Bärbyleden för er som pendlar.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna