Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 28B

Såld
  • 4 rum
  • 127 kvm
  • Bostadsrätt

Generös 4:a med öppen spis och balkong i populära Luthagen

Äntligen ges nu möjligheten att förvärva en generös 4:a om hela 127 kvm i mycket hög standard i den populära och centrala stadsdelen Luthagen. Bostaden erbjuder ett rejält kök i renoverat skick som erbjuder fräscha ytskikt med en harmonisk grå kulör, generösa arbetsytor och god förvaring i över- och underskåp. Denna charmiga bostad erbjuder en avlång hall med gott om utrymme till förvaring, ett rymligt vardagsrum med egen öppen spis, 2-3 sovrum, badrum, gästtoalett och en stor balkong belägen i två väderstreck. Denna bostad erbjuder ett fantastiskt ljusinläpp med vacker fiskbensparkett. En bostad ni bara inte får missa!

Bostadsrättsföreningen har mycket god ekonomi och så sent som 2022 sänktes avgiften med hela 15%. I föreningen finns det tvättstuga, cykelförråd samt ett hobbyrum. Till bostaden hör ett stort vindsförråd samt ett källarförråd och en matkällare. På gården sätter föreningen ut sittplatser sommartid där man kan ha trevliga grillkvällar i gemytlig miljö.

På Luthagsesplanaden bor man i ett väldigt bekvämt läge med bara minuters promenad till flertalet livsmedelsbutiker såsom Luthagens Livs, Konsum Ringgatan m fl. I närområdet finns apotek och om man lockas av restaurangbesök finns flertal restauranger i närområdet och även gott om andra serviceutbud som gym, frisör, bankkontor, cykelverkstad, skräddare mm. I området är det gott om parker som Tegnerparken, Observatorieparken, Ekonomikumparken mm. För den studerande har man nära till i stort samtliga studiecenter, t ex ligger Ekonomikum tvärs över gatan. För den pendlande tar man sig på några minuter ut till 55an som även leder raka vägen till E4. Busshållsplats finns strax nedanför huset och med gångavstånd till resecentrum är detta verkligen ett optimalt läge på många sätt och vis.

Välkommen hem.

Mer om mäklarna